Leden, peters en meters

 • Sympathisant worden

  Elk jaar vangen we meer dan 500 dieren op. We geven hen een warme thuis: onderdak, medische zorgen, voeding, liefde en aandacht. Vaak moeten ze bij ons eerst herstellen omdat ze verwaarloosd, slecht behandeld of achtergelaten werden.

  De medische kosten, de aankoop van voeding en de kosten voor algemeen onderhoud lopen snel op als je honderden huisdieren opvangt en een thuis wil geven. Slechts 17% van onze inkomsten komen uit subsidies. Daarom hebben wij uw steun hard nodig!
  Lees meer
 • Doneren

  Wil je een bedrag doneren en genieten van een fiscaal voordeel? Dat kan: wij zijn erkend om fiscale attesten uit te reiken voor giften, op jaarbasis van minstens 40 euro.
  Een gift doen? Klik hier!
 • Peter of meter

  Het dagelijks budget van het dierenasiel is heel divers en wordt wel eens onderschat. Denk maar aan de kosten voor voeding, verwarming, dierenarts, personeel, onderhoud, enz. De instap naar meter- of peterschap bedraagt minimum 12,50 euro per maand of minstens 150 euro per jaar.
  Peter/meter worden? Klik hier!

Nalatenschap of testament

 • Jouw nalatenschap aan Ganzeweide

  De solidariteit tussen mens en dier is een eigenschap die vele mensen siert. Wie overtuigd is dat ons dierenasiel haar/zijn eeuwige steun verdient, stapt best eens naar een notaris. Die is het best geplaatst om u te helpen een testament op te maken dat gegarandeerd rechtsgeldig is. We beschikken in ons land over een uitstekend erfrecht.

  Testamenten en schenkingen zijn bijzonder belangrijk voor het invullen van onze doelstellingen. Het vervullen van onze opdracht “de opvang en verzorging van huisdieren” hangt in grote mate af van legaten en schenkingen. Dankzij de vele donaties bleef Dierenasiel Ganzeweide ononderbroken functioneren. Telkens ons dierenasiel een schenking ontvangt is dat voor onze medewerkers een grote erkenning. Wij dragen uw liefde voor dieren eeuwig mee.
  Lees meer

Even winkelen voor ons

 • Trooper

  Wij zijn een troopervereniging. Dit betekent dat onze vereniging een procent krijgt op de onlineaankopen bij de winkels die bij Trooper zijn aangesloten.
  Meer info
 • Goodgift

  Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.
  Meer info

Vrijwilliger worden

 • Vrijwilliger worden?

  De begrippen ‘helpen’ en ‘steunen’ liggen vaak heel dicht bij elkaar. Het dierenasiel kun je financieel steunen maar ook vooruit helpen door tijd ter beschikking te stellen.
  Wie de werking van het dierenasiel wil leren kennen, zal opmerken dat er heel wat taken te vervullen zijn. Het is voor ons wel eens puzzelen om alle uit te voeren opdrachten te verdelen of te herverdelen.
  Meer info

Giften in natura

 • Wat niet?

  Naast de vele giften in centen ontvangen wij heel regelmatig giften in natura. Het dierenasiel kan evenwel niet alles gebruiken wat ons aangeboden wordt. Met een aantal spullen kun je echt niet bij ons terecht en hoeven wij deze zaken niet af te voeren naar het containerpark!
  Lees meer
 • Wat wel?

  Lees hier welke giften in natura wij wel aanvaarden.
  Meer info
 • Toners en inktcartridges

  Een winwin.
  Meer info

Kalender 2024

 • Kalenders 2024

  Opgelet, de laatste kalenders voor 2024 kunnen nog steeds besteld worden.
  Lees meer