Lucky
Reu

Ongekend

Wij hebben al verschillende kandidaten gevonden voor Lucky. Verdere adoptie aanvragen worden momenteel niet meer verder behandeld. 

Wij zoeken een nieuwe thuis voor deze speelse, ietwat onzekere Labrador Retriever van iets meer als 1 jaar oud. Hij heeft in het verleden weinig tot geen contact gehad met soortgenoten. Hij kan wat onzeker reageren bij andere honden, nochtans kan een sociale hond hem wel helpen in zijn onzekerheid. Lucky is het gewoon om binnenshuis te leven, hij is zindelijk en vertoont geen vernielzucht. Naar mensen toe stelt hij zich sociaal op en kan hij het er goed mee vinden. Wij zoeken vooral een thuis waar, eventueel nog een sociale hond aanwezig en, hij niet te lang alleen hoeft te zitten. 

Wenst u onze Lucky boy te adopteren? Dan vragen wij u graag om ons adoptie aanvraagformulier in te vullen, die u via volgende link kan terugvinden, https://www.ganzeweide.be/aanvraag/. Wij selecteren hier vervolgens enkele kandidaten uit die in aanmerking komen voor de adoptie en nemen zelf contact op met deze personen.

 

Geboortedatum
31/05/2021
Leeftijd
1
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Omgang met kinderen
Not checked
Off
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.