Ragnar
Reu

American Staffordshire Terrier

Deze stoere, sterke en speelse jongen, genaamd Ragnar, zoekt een nieuwe thuis. Hij is zachtaardig van karakter, maar kan soms wel heel onstuimig zijn en gebruikt dan ook heel graag zijn volle macht. Hij werd in beslag genomen door de politie en werd vervolgens afgestaan aan ons asiel. Wij merken dat Ragnar teveel prikkels krijgt door de aanwezigheid van de andere honden in het asiel en raakt hierdoor snel gefrustreerd. 

Daarom zijn wij op zoek naar een prikkelarme omgeving, dus geen drukke buurt maar eerder een landelijke omgeving, waar hij koning te huis is en zijn huisje niet moet delen met andere huisdieren. Ragnar kan het spijtig genoeg niet goed vinden met andere dieren. Gezien hij ook heel onstuimig kan zijn en het einde van zijn macht niet kent, plaatsen we hem niet in een gezin met kleine kinderen. Een consequent baasje die kennis heeft van het ras is ook een must.

Denkt u de ideale thuis te kunnen bieden voor Ragnar en wenst u hem graag te adopteren? Dan vragen wij u graag om contact op te nemen met Dierenasiel Ganzeweide. U kan bij ons telefonisch terecht op het nummer 058/31.40.08 (vanaf 13u30) of u kan ons per mail contacteren op info@ganzeweide.be.

Leeftijd
2
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Omgang met kinderen
Kan omgaan met kinderen
Gedrag
Nog niet bekend
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.