Jack
Kater

Europese Korthaar

Maak graag kennis met Jack, een stoere kater van ongeveer 3 jaar oud. Jack heeft een bijzonder verhaal: hij werd gevonden en heeft waarschijnlijk een tijdlang op straat geleefd. Ondanks zijn ruige voorkomen is Jack een echte knuffelaar die dol is op aandacht. Hij geniet er enorm van.

Momenteel deelt Jack zijn verblijf met een andere poes, en het lijkt erop dat ze goede vrienden zijn geworden. Jack is sociaal en kan waarschijnlijk goed samenleven met een andere poes in hetzelfde gezin, mits er een rustige en geleidelijke kennismaking plaatsvindt.

Eenmaal hij zijn plekje heeft gevonden, zal Jack zijn territorium waarschijnlijk goed bewaken. Daarom zou de ideale thuis voor hem een rustige omgeving zijn, bij voorkeur met een tuin waar hij zijn pootjes kan strekken. Het belangrijkste is echter een baasje dat net zoveel van knuffelen houdt als Jack zelf. Als u op zoek bent naar een knuffelmaatje, dan is Jack de perfecte keuze. U kunt contact met ons opnemen door uw gegevens onderaan deze pagina in te vullen of bezoek https://www.ganzeweide.be/node/1431 voor meer informatie over Jack en hoe u hem kunt adopteren.

Leeftijd
3
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevondendier
Omgang met kinderen
Kan omgaan met kinderen
Gedrag
Nog niet bekend
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.