Siba
Kattin

Europese Korthaar

Ik ben Siba, een jonge katin van ongeveer drie jaar oud. Helaas heb ik mijn geliefde baasjes verloren, en er was niemand in de familie die voor mijn broer Seppe en mij kon zorgen. Nu zijn we samen op zoek naar een nieuwe veilige haven, waar we liefde en geborgenheid kunnen vinden.

Laat me je een beetje meer vertellen over mezelf. Ik ben van nature heel verlegen en heb wat tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Mijn vertrouwen win je het best door me rustig te benaderen en me de tijd te geven om je te leren kennen. In het begin zal ik me waarschijnlijk verschuilen in mijn mandje, omdat ik nog wat terughoudend ben.

Maar maak je geen zorgen, als je langzaam je hand naar me uitsteekt, zal ik nieuwsgierig worden. Als ik merk dat je vriendelijk bent, zal ik spontaan naar je toekomen en kopjes geven. Dat is mijn manier om te zeggen dat ik je begin te vertrouwen en dat ik graag wat aandacht wil. Als je me dan liefdevol aait, zul je zien dat ik echt kan genieten van knuffels en strelingen.

Een rustige omgeving is essentieel voor mij, omdat ik graag op mijn eigen tempo de wereld ontdek. Als je denkt dat je de perfecte plek hebt voor mij en mijn broer, aarzel dan niet om een bezoek aan te vragen. Je kunt dit doen via onze website www.ganzeweide.be of telefonisch via 058 31 40 08. We zouden graag kennis met je maken, maar vergeet niet dat ik wat tijd nodig heb om me helemaal op mijn gemak te voelen.

Ik kijk ernaar uit om mijn hartje te openen voor nieuwe liefde en genegenheid.

Met een verlegen kopje en een hoopvolle blik, Siba

Leeftijd
3
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevondendier
Omgang met kinderen
Kan omgaan met kinderen
Gedrag
Nog niet bekend
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.