Hatchy
Reu

Canis Vulgaris

Hallo daar, lieve mensen! Mijn naam is Hatchy en ik wil graag mijn verhaal met je delen. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn leven, waardoor ik soms wat onzeker ben, vooral in nieuwe situaties. Maar laat me je vertellen hoe ik bij mijn vrienden hier terecht ben gekomen en hoe ik langzaam maar zeker mijn hart heb geopend.

Toen ik voor het eerst hier aankwam, was ik terughoudend en gesloten. Ik had wat tijd nodig om te begrijpen dat de mensen hier alleen maar goede bedoelingen hadden. Na een dag of twee begon ik te merken dat ze vriendelijk waren en niets dan liefde voor me hadden. Langzaam begon ik mijn houding te verzachten en liet ik toe dat ze dichterbij kwamen.

Eenmaal ik besefte dat ik veilig was, begon ik zelfs te genieten van menselijk gezelschap. Wat ik echt belangrijk vind in mijn nieuwe thuis is een actieve persoon die van wandelingen houdt. Ik ben dol op buiten zijn en de wereld verkennen. Een goed afgesloten tuin waar ik veilig kan rondsnuffelen zou ook geweldig zijn.

Mijn rugzakje is gevuld met ervaringen die me wat voorzichtig hebben gemaakt, maar ik ben ook ongelooflijk aanhankelijk en geniet van liefdevolle aandacht. Als je me adopteert, houd dan alsjeblieft rekening met mijn gouden regel: geef me de tijd om me aan te passen aan nieuwe mensen. Ik beloof dat mijn liefde en dankbaarheid voor jou zal groeien met elke dag die voorbijgaat.

Hatchy is klaar om zijn angst achter zich te laten en een nieuw avontuur te beginnen. Ben jij degene die hem een veilige haven kan bieden? Dan vragen we om ons contact-formulier in te vullen onderaan deze pagina of via www.ganzeweide.be

Leeftijd
7
Gesteriliseerd
Neen
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Omgang met kinderen
Kan omgaan met kinderen
Gedrag
Nog niet bekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Neen
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Neen
Gesterliseerd/gecastreerd?
Neen
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,...)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Neen
Basis commando's gekend?
Onbekend
Formaat
middel
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.