Chanel
Teef

Keeshond /duitse Spits

Wij zoeken voor deze vurige Chanel een nieuwe thuis. Bij het eerste contact kan Chanel wat angstig reageren maar eenmaal je haar vertrouwen hebt gewonnen komt de knuffelaar naar boven. Chanel is één en al energie, een energieke brok! Ze weet iedereen hier wel te charmeren met haar lieve uitstraling. Chanel zit niet graag alleen, dan zou ze wel al eens durven blaffen. Er is nog wat werk aan de winkel met Chanel, het gebeurt dat we een plasje vinden in haar kennel en heeft hier dus nog verdere training voor nodig. Daarom zou het goed zijn als ze loping heeft tot een tuin waar ze kan leren om haar behoeftes te doen.

Chanel leeft samen met Chacha, maar het contact loopt niet altijd van een leien dakje. Daarom lijkt het ons beter dat ze elk hun eigen weg gaan. 

Denkt u de ideale adoptant te zijn voor Chanel? Dan vragen wij u graag om onze vragenlijst online in te vullen op onze website www.ganzeweide.be. Wij selecteren vervolgens enkele kandidaten die in aanmerking komen en nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. 

Leeftijd
9
Gesteriliseerd
Neen
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Omgang met kinderen
Kan omgaan met kinderen
Gedrag
Nog niet bekend
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.