Maëly
Teef

Staffordshire Bull Terrier

Hallo iedereen,

Mag ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Maëly of kortweg Ely voor de vrienden. Ik ben een Stafford van ongeveer 3 jaar oud. Ik ben een super lieve en sociale meid en kan goed overweg met kinderen. Ik ken mijn basiscommando's zoals zit, lig, pootje, etc en wandel mooi aan de leiband.

Mijn baasje heeft een nieuwe vriendin leren kennen en sinds dan had ik misschien wat moeilijk, ik durfde toen wel eens binnen mijn behoeften doen. Maar toon mij waar ik het wel mag doen en beloon mij op de juiste momenten en ik beloof je dat ik het niet meer zal doen. Ik moet toegeven, ik zit niet graag alleen. Ik heb graag iemand rondom mij en als ik mij alleen voel dan durf ik wel wat janken. 

Ik stel mij veelal wel sociaal op ten op zichte van andere honden en speel ook graag met hen, maar uiteraard moeten ze dan ook wel vriendelijk zijn naar mij. 

Ik ben momenteel in het asiel in behandeling voor mijn allergie. Momenteel is het nog ongekend voor wat ik allergisch ben. Ik krijg momenteel wel een hypoallergene voeding en medicatie tegen de jeuk. Spijtig genoeg is een allergie voor het leven en zal ik wel verder medicatie nodig hebben zodat mijn klachten verminderen.

Wenst u Maëly te adopteren? Dan vragen wij u graag om ons adoptie aanvraagformulier in te vullen die u kan terugvinden op onze website www.ganzeweide.be.  

Leeftijd
3
Gesteriliseerd
Neen
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Omgang met kinderen
Kan omgaan met kinderen
Gedrag
Nog niet bekend
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.