KALENDER 2019

Er is nog een beperkte stock !

Elk jaar ontwerpt Dierenasiel Ganzeweide een prachtige vierkleurenkalender.

In de kalender staat elke maand op een afzonderlijk blad. Per dag is er voldoende ruimte gelaten om notities te maken.

De kalender is nog steeds te verkrijgen! Na ontvangst van uw storting van 5,00 euro* op de rekening BE30 7995 1582 7511 van Dierenasiel Ganzeweide met vermelding 'kalender', sturen wij u onmiddellijk een kalender op.

* : verzendingskosten (België) zijn inbegrepen. Stort a.u.b. geen 5 maar 6 euro indien de kalender buiten België moet verstuurd worden.

 

dierenasiel ganzeweide

Lid worden

Lid worden

Het steunen van Dierenasiel Ganzeweide kunt u op diverse manieren doen, maar wat ook uw bijdrage aan de vereniging mag zijn, alle steun wordt met dezelfde dankbaarheid in ontvangst genomen.

Uw steun kan een jaarlijkse bijdrage zijn aan de kosten voor de uitbating van het dierenasiel. Iedereen die een bedrag stort krijgt om de 3 maanden het ledenblad 'Ganzeweide' opgestuurd. Het ledenblad brengt heel wat informatie van het dierenasiel bij u in de huiskamer.

Dierenasiel Ganzeweide organiseert NOOIT een deur aan deur verkoop van steunkaarten. Wenst u het dierenasiel financieel te steunen, doe dit dan enkel door uw gift te storten op rekening BE30 7995 1582 7511 van Dierenasiel Ganzeweide vzw, Langeleedstraat 12 te 8670 Koksijde.

Als u, in België, belastingen betaalt, zijn uw gift(en) fiscaal aftrekbaar. Van zodra uw gift, op jaarbasis minstens 40 euro bedraagt, ontvangt u in het begin van het volgende jaar een fiscaal attest.

JA ik wil lid worden en vind dat het dierenasiel voor mij 1 euro per maand waard is, ik stort meteen 12 euro.

Een fiscaal aftrekbare gift komt mij wel goed uit, graag doe ik een gift van 40 euro. Het dierenasiel bezorgt mij in de eerste maanden van het nieuwe jaar een fiscaal attest.

Voor een andere bedrag kunt u best via overschrijving of pc-banking een bedrag, naar uw eigen keuze, storten op de rekening van Dierenasiel Ganzeweide,