Shadow
Kater

Europese Korthaar

Na een paar weken in ons gezelschap is hij nog wat voorzichtig, maar dat is volkomen normaal. We hebben al vaker gezien dat het even kan duren voordat een kat zich helemaal thuis voelt. We zijn op zoek naar een ervaren kattenfan of iemand die graag meer wil leren over het gedrag van terughoudende katten. Met een beetje geduld en de juiste aanpak, zullen we samen deze schat helpen om zijn zorgen te vergeten en hem laten ontdekken hoe prachtig het leven kan zijn. En hoewel hij wat schuchter is, heeft hij nog nooit een poot uitgestoken naar wie dan ook.

Voor deze lieve vriend zoeken we een kalme thuisbasis zonder kinderen en met weinig onverwachte bezoekers, een plekje vrij van stress. Als je Shadow de ruimte, tijd en rust geeft die hij nodig heeft, zal hij zich ontpoppen tot een ware levensgenieter die houdt van een goede aai-sessie.

Ben je benieuwd of Shadow bij jou zou passen of weet je niet zeker hoe je het aan moet pakken? Onze dierenverzorgers staan klaar om je met veel enthousiasme de nodige informatie, tips en adviezen te geven.

Leeftijd
5
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.