Poek
Kater

Europese Korthaar

Miaaauwww!¬†ūüźĺ

Hallo lieve mensen! Ik ben Poek, een kater van bijna 6 jaar oud. Mijn vorige stekje was binnen waar ik heen en weer vloog, een bruisbal van energie.

Nu hebben we samen besloten dat mijn geluk misschien wel buiten te vinden is in een tuin. Een huis met voldoende ruimte om te rennen, liefst met wat verrijkingsmateriaal. Want ik wil me zonder stress kunnen uitleven! Denk aan meerdere krabpalen, verspreide voeder- en drinkbakjes, en natuurlijk genoeg schuilplaatsen zodat jullie woning helemaal katproof wordt. 

Ik moet eerlijk toegeven, ik ben een tikje onzeker. Als je me komt bezoeken, geef me dan even de tijd om jouw stem, geur en bewegingen te observeren. Vlieg niet meteen om mijn oren voor knuffels, al ben ik stiekem een echte knuffelaar en vlijkont. Maar ik hou van een rustige aanpak. 

Een gezin met kinderen? Dat kan best, maar op één voorwaarde: ik heb mijn eigen plekje nodig om te rusten. Kinderen die me continu achterna rennen of me te veel willen optillen, daar word ik niet zo blij van.

Af en toe kwam er een teckel op bezoek, die kon ik wel tolereren. Maar hoe zal het gaan in een nieuwe omgeving met andere huisdieren? Dat wordt een avontuur! Als je me helpt met die veranderingen en misschien wat kleine aanpassingen doet, komt het vast goed. 

Dus, zoek jij een nieuwe kat in huis? Ben je voorzien van allerlei kattenmateriaal en heb je genoeg knuffels te geef? Dan zijn wij misschien wel een match! Ik wil je graag ontmoeten. Vul mijn adoptieformulier in op de website www.ganzeweide.be en vertel me hoe mijn toekomstige huisje eruit zal zien. 

Leeftijd
3
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.