Mientje
Kattin

Europese Korthaar

Laat ons u kennis laten maken met een bijzondere dame, Mientje. Deze prachtige dame is geschat op 10 jaar oud door onze dierenartsen. Ze heeft een hart dat net zo warm is als haar zachte vacht. Mientje werd gevonden op een camping waar ze waarschijnlijk al een tijdje rondzwierf dit merkten we aan haar haar vol klitten. 

Oudere katten zoals Mientje vinden het vaak moeilijk om zichzelf te verzorgen, vooral op moeilijk bereikbare plekken. Daarom hebben we haar vacht deels moeten afscheren. Een dagelijkse verzorging met de kam zal noodzakelijk zijn om haar lange haren vrij van klitten te houden. Dit onderhoud vindt ze echter allesbehalve vervelend; ze lijkt er zelfs van te genieten. Voor haar is het borstelen zeker geen straf.

Mientje heeft al enkele weken bij ons doorgebracht en we merkten dat ze wat pijn had aan haar heupen. Gelukkig helpt pijnstilling voorlopig en kan ze nog steeds genieten van haar favoriete activiteiten zoals het springen op en af haar krabpaal. Hoewel ze gewend is aan het buitenleven, denken we dat het beter is voor Mientje om binnen te blijven waar ze zichzelf niet kan overbelasten en kan genieten van de rust en comfort.

Mientje is een vrolijke ziel die je meestal direct komt begroeten en ze geniet enorm van knuffels. Deze oudere dame verdient het om in een warm gezin te zijn waar ze veel liefde en knuffels kan ontvangen. Laten we samen een thuis vinden voor Mientje, waar ze de liefde en zorg kan krijgen die ze verdient.

Helpen jullie mee naar het vinden van haar gouden mandje? Of heb je zelf interesse? Dan vragen we ons adoptieformulier in te vullen. Je kunt het formulier vinden op onze website www.ganzeweide.be. Zoek daar naar de pagina van Mientje, en je vindt alle informatie die je nodig hebt.

Leeftijd
10
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.