Max
Kater

Europese Korthaar

Miaauuuwww,

Mijn naam is Max.

Het is voor mij moeilijk om mijn plek te vinden en me geen zorgen te maken. Alle onbekende mensen, geluiden en geuren jagen me angst aan. Ik voel me het veiligst in mijn eigen holletje en durf niet de stap te zetten om naar buiten te komen en mijn omgeving te verkennen. Gelukkig geven de kattenmensen mij de tijd om alles op mijn eigen tempo te doen. Langzaam begin ik te genieten van de aaitjes op mijn hoofd en onder mijn kin; dit zijn de momenten waarop ik me kan ontspannen. De dierenverzorgers zeggen dat ik zeker nog meer zal openbloeien en mijn angsten opzij kan zetten.

Vanwege mijn onzekerheid heb ik liever geen kinderen om me heen. Ik zal ze geen kwaad doen, maar hun drukke spel maakt me bang. Begrijp me niet verkeerd, maar ze kunnen soms zo onvoorspelbaar zijn.

Ik zoek echte kattenliefhebbers die niet afschrikken van een onzekere, bange kat. Met veel geduld en ervaring om een bange kat te helpen ontspannen, komt het zeker goed! Een tuintje zou ik op den duur erg waarderen.

Wil je me graag ontmoeten? Vul dan je gegevens in en vertel waarom we een goed team zouden zijn en wat voor thuis je me kunt bieden.

Leeftijd
3
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.