Kamiel
Kater

Europese Korthaar

Hallo,

Mij naam is Kamiel. Ik werd gevonden door een vriendelijke dame die mij een warme schuilplaats en eten voorschotelde. Het leek mij nodig om mijn nieuw aangebode territorium te beschermen en hebben helaas het onderspit moeten delven. Ik werd binnen gebracht in het dierenasiel met veretterende wonden aan mijn voorpootje, men vermoedt hier van een kattenbeet. Ik kan het met sommige katten wel vinden, maar uiteraard bescherm ik mijn gebied. En wie niet horen wil, moet voelen zeker?

Ik ben wat timide van karakter, dat geef ik wel toe. Maar met wat geduld en lekkers kom ik langzaamaan wel wat losser. Ik vind het ook niet zo erg om gestreeld te worden, eens mijn stresslevels niet pieken. Een gezin met kinderen is niets voor mij; ik zoek een huisje bij mensen met veel geduld en die mij alle tijd geven die nodig is.

Helaas kan ik ze ook niets veel vertellen over mijn verleden, dus wat ik allemaal heb meegemaakt dat weten zij niet. Maar wij (de mens en ik) zullen gaan zien wat de toekomst brengt. Met liefde en geduld komen wij er wel. In mijn nieuwe thuis heb ik voor de eerste tijd een aparte kamer nodig zodat ik goed kan wennen. Als ik goed gewend ben dan wil ik wel graag naar buiten kunnen en terug proeven van die verrukkelijke vrijheid.

Denkt u dat u Kamiel een fijne thuis kunt bieden? Dan plannen wij graag een kennismaking met u in en verzoeken we u het adoptie-formulier in te vullen onderaan de pagina of  via https://www.ganzeweide.be/aanvraag/.

Leeftijd
8
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.