Farah
Kattin

Europese Korthaar

Ontmoet Farah, het schuwe katje dat haar weg naar ons heeft gevonden, zoals velen dat doen. Farah heeft een speciale benadering nodig, want ze geeft er de voorkeur aan om de mens op een afstand te houden. Ze is nog niet de grootste knuffelkont die er is, maar daar kan natuurlijk wel verandering in komen. 

Voor Farah is vrijheid van groot belang. Na een periode van aanpassing wil ze graag de mogelijkheid hebben om vrij naar buiten te kunnen, misschien wel uit haar eigen tuin. Haar jachtinstinct is duidelijk aanwezig en ze verstopt het niet onder stoelen of banken.

Een geweldige aanvulling op Farah's wereld zou een sociale soortgenoot kunnen zijn. Iemand die haar kan laten zien dat de mens eigenlijk helemaal niet zo eng is. Een maatje dat haar op sleeptouw neemt en samen met haar de wereld verkent.

Farah voelt zich het meest op haar gemak in een rustige omgeving. Een druk huishouden is niet haar ideale plekje. Maar wij geloven sterk dat haar koffertje vol zit met prachtige kwaliteiten die wachten om ontdekt te worden. De vraag is nu wie het geluk gaat hebben om Farah's unieke charme te mogen ervaren en de speciale band met haar te mogen opbouwen!

Leeftijd
3
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.