Chiva
Kattin

Europese Korthaar

Met haar prachtige groen/gele ogen is Chiva een plaatje om te zien, maar zelf is zij heel bescheiden. Chiva kwam als vondeling bij ons binnen en de verhuizing naar onze opvang gingmaakte haar zeer onzeker. Na een paar dagen aftasten kregen we steeds meer van haar lieve persoonlijkheid te zien en inmiddels voelt zij zich aardig thuis bij ons. Het wordt dan ook hoogtijd dat ze voorgesteld wordt aan het grote publiek.

We hebben Chiva leren kennen als een lieve, ietwat onzekere meid. In nieuwe situaties kijkt ze graag even de spreekwoordelijke kat uit de boom. Als ze zich op zijn gemak voelt, volgt ze je graag door de ruimte en komt ze nieuwsgierig kijken wat je aan het doen bent. Chiva vindt het heerlijk om over haar bolle toet gekriebeld te worden. Hierbij gaan haar oogjes tevreden dicht en begint ze te spinnen. Af en toe kan Chiva nog wat onzeker zijn en je plotseling een tik geven. Dit doet ze echter zonder nagels!

We zijn voor deze knappe meid op zoek naar een fijn, niet al te druk huishouden. Kleine kinderen zal ze te spannend vinden, maar kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom om te kijken of het klikt. Als Chiva zich helemaal thuis voelt zal ze ook heel graag buiten de omgeving willen gaan verkennen. Om die reden plaatsen we haar niet in een appartement.

Leeftijd
1
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de kat
Waar zal de kat verblijven?
Waar zal de kat 's nachts verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.