Speedy
Reu

Brussels Griffon

Omdat zijn baasje helaas is overleden, zijn we op zoek naar een nieuw gouden mandje voor Speedy. Speedy was altijd trouw aan zijn eigenaar; ze waren onafscheidelijk. De overgang naar een drukke omgeving maakt hem onzeker. Hij is niet gewend aan zoveel omgevingsgeluiden, beweging en verschillende mensen, aangezien hij altijd een vaste plek en eigenaar had.

We zijn op zoek naar een nieuw baasje voor hem die een beetje hetzelfde is: iemand die graag vasthoudt aan routines, de rust opzoekt en drukke openbare plaatsen vermijdt. Een jong gezin met kinderen lijkt ons daarom niet ideaal, maar eerder een ouder koppel wiens kinderen al het huis uit zijn.

Speedy was gewend aan een appartement, maar we merken dat hij kan genieten van zijn pootjes in het groene gras. Aan de leiband is hij zeer aangenaam om mee te wandelen en hij geniet van het ruime grasveld. Het gebeurt wel eens dat zijn speurneus de snelheid bepaalt.

Deze lieverd heeft altijd met zijn baasje samengewoond en zoekt nu plotseling een nieuw thuis. Deze verandering kan impact hebben en mogelijk verlatingsangst creëren. Weet dat je zeker de tijd en het geduld nodig zult hebben om hem te laten wennen aan zijn nieuwe thuis.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag kennismaken met Speedy? Vul dan je gegevens in en vertel ons over het liefdevolle thuis dat je hem kunt bieden. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Leeftijd
6
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
afgestaan
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesterliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,...)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.