Rex
Reu

Duitse Herdershond

Maak kennis met Rex, een Duitse herder met een knap koppie en een hart vol onzekerheid. Achter die trouwe ogen schuilt een hond die de wereld om hem heen nog moet ontdekken. Zijn verleden is er een van weinig tot geen socialisatie met de buitenwereld, waardoor alles om hem heen spannend is en hij snel overprikkeld raakt.

Rex is een vriendelijke ziel naar mensen die hij kent, maar nieuwe gezichten houdt hij op afstand. Dat maakt hem natuurlijk de ideale kandidaat als waakhond. Onbekenden benadert hij met de nodige reserve en maakt al snel duidelijk dat ze afstand moeten houden. Helaas vertoont hij hetzelfde gedrag als het om andere dieren gaat. Nieuwe soortgenoten zijn spannend, maar oude bekenden geven hem een vertrouwde rust en kan hij er goed mee vinden. Zijn menselijke vrienden, die hij regelmatig ziet brengen hem tot rust en vertrouwt hij volledig.

En ja, Rex is een echte knuffelkont! Hij geniet van aandacht en laat zich graag vertroetelen. Apporteren is zijn favoriete spelletje en hij zal je met een kwispelende staart achter de bal aan rennen alsof zijn leven ervan afhangt.

Wat betreft zindelijkheid is Rex een voorbeeldige leerling. Hij weet precies waar hij zijn behoeften mag doen. Maar als het op wandelen aankomt, is er nog werk aan de winkel. Aan een lange lijn kan Rex rustig door het landelijke landschap wandelen, maar aan een korte lijn? Dan wil hij net iets te veel snuffelen en ontdekken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Rex? Kom dan eens langs en maak kennis met deze bijzondere viervoeter. Vul je gegevens in op ons adoptieformulier op de website van Ganzeweide (www.ganzeweide.be). Wie weet wordt Rex binnenkort jouw trouwe metgezel! 

Leeftijd
1
Gesteriliseerd
Ja
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Neen
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Neen
Gesterliseerd/gecastreerd?
Neen
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Neen
Kan met andere katten?
Neen
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,...)?
Neen
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Neen
Formaat
groot
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.