Aika
Teef

Siberische Husky

Aa-oe-oe-oe,

Na meerdere eigenaren te hebben gehad, ben ik op zoek naar een nieuwe vaste stek. Als avonturier in hart en nieren geniet ik van hiken, het ontdekken van nieuwe plaatsen en kamperen. Kenners van mijn ras weten dat we soms snel verveeld of ondeugend kunnen zijn. Ja, dat zit ook wel eens in mij. Maar wat mij motiveert, is samen dingen doen. Leer mij nieuwe commando’s, speel samen met mij denkspelletjes en ga mee op interactieve wandelingen. Geef mij genoeg uitdaging om zowel mijn geest als lichaam in vorm te houden en te voldoen aan mijn basisbehoeften.

Door al meerdere keren van plaats te verhuizen, mis ik een plek waar ik me thuis kan voelen. Ik voel me ongemakkelijk en reageer dit soms af door dingen stuk te bijten. Maakt dit je bang voor hoe ik bij jou thuis zal zijn? Ik moet toegeven dat ik het ook best spannend vind, maar met wat sturing op de momenten dat ik angstig en onzeker ben, kan het zeker lukken. Heb je zelf geen ervaring met wat je kunt doen in deze situatie, dan raad ik je aan om samen te werken met een trainer en onze vertrouwensband te versterken. 

Ben ik een gezinshond? Absoluut! Ik ben een rustige dame die graag meegaat naar sociale gelegenheden. Ik kan wandelen zonder aan de lijn te trekken. Andere honden vormen geen bedreiging, hoewel de eerste ontmoeting soms spannend kan zijn.

Het liefst heb ik een tuin vanwege mijn actieve aard, maar er is één voorwaarde: een goede voorziene omheining want over een hek van 2,20 meter klim ik met gemak.

Denk je na het lezen van mijn intro dat wij bij elkaar passen? Of twijfel je nog? Vraag dan een bezoek aan om mij beter te leren kennen.

Hoe vraag je een bezoek aan?

Ga naar www.ganzeweide.be
Klik door naar mijn pagina ‘Aika’.
Vul het adoptieformulier in.
Wacht tot wij contact met je opnemen.

Leeftijd
1
Gesteriliseerd
Neen
Beschikbaar voor adoptie
Ja
Reden van opname
gevonden dier
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesterliseerd/gecastreerd?
Neen
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,...)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Neen
Basis commando's gekend?
Ja
Formaat
middel
Adopteer mij

Aanvraag adoptie

Persoonlijk
Gezinssamenstelling
Nee Ja
Kleinkinderen, buren, kameraadjes,...
Huisvesting
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
Levenscomfort van de hond
Hoe zal je voldoen aan de bewegingsbehoeften?
Waar zal de hond verblijven?
Ervaring
1 lijn per dier. Ras, geslacht. Intact of gesteriliseerd.