KALENDER 2018

Kalender 2018 ligt bij de drukker !

Elk jaar ontwerpt Dierenasiel Ganzeweide een prachtige vierkleurenkalender.

In de kalender staat elke maand op een afzonderlijk blad. Per dag is er voldoende ruimte gelaten om notities te maken.

Wenst u een kalender aan te kopen? Dat kan, door storting van 5,00 euro* op rekening BE30 7995 1582 7511 van Dierenasiel Ganzeweide met vermelding 'kalender'.

 

* : verzendingskosten (België) zijn inbegrepen. Stort a.u.b. geen 5 maar 6 euro indien de kalender buiten België moet verstuurd worden.

 

dierenasiel ganzeweide

Lid worden

Lid worden

Het steunen van Dierenasiel Ganzeweide kunt u op diverse manieren doen, maar wat ook uw bijdrage aan de vereniging mag zijn, alle steun wordt met dezelfde dankbaarheid in ontvangst genomen.

Uw steun kan een jaarlijkse bijdrage zijn aan de kosten voor de uitbating van het dierenasiel. Iedereen die een bedrag stort krijgt om de 3 maanden het ledenblad 'Ganzeweide' opgestuurd. Het ledenblad brengt heel wat informatie van het dierenasiel bij u in de huiskamer.

Dierenasiel Ganzeweide organiseert NOOIT een deur aan deur verkoop van steunkaarten. Wenst u het dierenasiel financieel te steunen, doe dit dan enkel door uw gift te storten op rekening BE30 7995 1582 7511  (BIC: GKCCBEBB) van Dierenasiel Ganzeweide vzw, Langeleedstraat 12 te 8670 Koksijde.

Als u, in België, belastingen betaalt, zijn uw gift(en) fiscaal aftrekbaar. Van zodra uw gift, op jaarbasis minstens 40 euro bedraagt, ontvangt u in het begin van het volgende jaar een fiscaal attest.