HOME  |  INFORMATIE  |  DIEREN  |  DIERENASIEL  |  NIEUW ASIEL  |  LEDEN  |  WETGEVING  |  HOT NEWS  |  LINKS

Home

Ik ben geen beauty!  Maar wel een kruising stafford & hopeloos op zoek naar een nieuw baasje.

'Maja', een teefje van +/- 7 jaar, is op zoek naar een nieuwe thuis. De dierenverzorgers bevestigen unaniem dat wij hier te maken hebben met een zeer leergierige hond, heel gehoorzaam & super aanhankelijk. 

De hond werd op 4 augustus 2015 gevonden te Nieuwpoort en mede dankzij de samenwerking met de Zeevaartpolitie binnengebracht in het dierenasiel. 

Voor wie op zoek is naar een hondje om dagelijks een wandeling te maken is Maja de ideale keuze. Ze is in goede conditie, kreeg in het dierenasiel haar vaccinaties en microchip. Wie heeft er tijd om deze hond te adopteren?


Dierenasiel is verhuisd naar Koksijde 

Na het uitvoeren van heel wat omgevingswerken konden wij, op maandag 21 december 2015, startten met onze activiteiten in het nieuw dierenasiel te Koksijde. Het adres van het nieuw dierenasiel: Langeleedstraat 12 te Koksijde-Wulpen. Gebruik nummer 1 als u op gps de route volgt.

Om de verhuis vlot te kunnen organiseren sloot het dierenasiel eventjes de deuren. Zo konden wij alles perfect in gereedheid brengen om te verhuizen.


Dankzij de professionele inzet van onze dierenverzorgers konden de dieren zonder veel moeite hun intrek nemen in de nieuwe verblijven. De poezen, het meest onderhevig aan stress, worden gedurende de eerste week opgevangen in de quarantaine-kattenkamers. Zo kunnen wij ze één voor één nauwgelet in de gaten houden.
 
Tijdens de weekdagen wordt u er ontvangen door onze dierenverzorgers, eens het weekend aanbreekt komen vrijwillige medewerkers hen vervoegen.
Komt u in de buurt spring gerust eens binnen in ons dierenasiel, u is er altijd welkom !

Alle poezen die ter adoptie worden aangeboden zijn gesteriliseerd of gecastreerd.
Dankzij de inzameling van lege inktpatronen (fax, printer, ... ) kunnen wij een deel van deze extra kost betaald krijgen. Lege toners mogen nog steeds binnengebracht worden in het dierenasiel.